Masaj cu vacuum

Categorii: Pentru corpul

Masaj cu vacuum

este doar una dintre tehnicile pentru obținerea efectului dorit, cu disconfort minim pentru pacient.

Masaj cu vacuum în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Întinerirea pielii faciale este una dintre cele mai importante domenii ale medicinei estetice moderne. Masajul în vacuum la Chișinău este doar una dintre tehnicile pentru obținerea efectului dorit, cu disconfort minim pentru pacient. În cele mai dese cazuri cuvântul vacuum ne trezește tuturor asocieri cu borcanele clasice pe care le aplicăm pe pielea spinării și respectiva procedură este uneori destul de dureroasă. De fapt, însă, clinica noastră efectuează această procedură cu ajutorul unor dispozitive speciale, astfel încât de durere putem deocamdată uita.

Masajul în vacuum la Chișinău: care este procedura?

Este greu de crezut, dar masajul cu vacuum a venit la noi din Egiptul Antic. Desigur, atunci nu existau aparate speciale, în locul lor erau utilizate vase speciale care se aseamănă cu cutii de conserve. Dar însăși principiul masajului din cele mai vechi timpuri nu s-a schimbat. Când se face masaj un vacuum, pielea este expusă presiunii care stimulează procesele regenerative. Aceasta condiționează creșterea producerii halogenului în straturile interioare ale pielii, îmbunătățește tonusul acesteia și normalizează circulația sanguină.

Masajul în vacuum în Laboratorul Frumuseții ajută la rezolvarea unor probleme precum:

  • apariția ridurilor și pliurilor fine;
  • pielea uleioasă sau deshidratarea acesteia;
  • predispunerea pentru erupția cutanată și semnele de acnee;
  • umflare;
  • relieful neuniform al pielii și tenul nesănătos;
  • prezența bărbiei a doua;
  • tonusul minor al pielii si mușchilor.

Datorită procedurii de masaj, pielea este restabilită la nivel celular, fluxul limfatic este ameliorat, procesele stagnante sunt excluse, producția colagenului și elastanei este activizat, funcționarea glandelor sudoripare e normalizată. Drept urmare, proprietățile protectoare ale pielii se îmbunătățesc, ceea ce este foarte important pentru persoanele predispuse spre acnee.

Masaj cu vacuum

Masaj cu vacuum în “Laboratorul Frumuseții”:

Întrebări frecvente

Masajul cu vacuum vid în Laboratorul Frumuseții: contraindicații...

Această procedură nu este efectuată dacă există tăieturi sau alte răni deschise sau dacă există tumori de orice natură, negi, alunițe, papilome în zona masată. Cu exacerbarea acneei, această procedură nu este, de asemenea, efectuată, dar în acest caz este pur și simplu amânată temporar. Masajul este nedorit în cazul fragilității sporite a vaselor. Prin urmare, înainte de a administra această procedură, specialistul Laboratorului numaidecât efectuează o examinare în vederea identificării tuturor contraindicațiilor posibile.

Înainte de masaj...

Înainte de masaj, este necesar să curățați pielea, deoarece dacă porii sunt contaminați, situația se agravează. Apoi, pe față se aplică un produs hidratant special și ulei de masaj, numai după aceasta puteți începe procedura. Medicul deplasează dispozitivul de-a lungul anumitor linii de masaj ale feței, apoi ale gâtului și decolteului, ocolind unele zone periculoase, inclusiv cea în care se află glanda tiroidă. Procedura durează aproximativ 30 de minute.

Galerie

Masaj cu vacuum în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!