Lifting cu laser

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Lifting cu laser

este o procedură care permite să obținem o întinerire pronunțată a pielii fără intervenții chirurgicale.

Lifting cu laser în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Liftingul cu laser este o procedură care permite să obținem o întinerire pronunțată a pielii fără intervenții chirurgicale. Mai mult, atunci când este efectuată, sunt rezolvate simultan o serie de probleme – liniile mimice și chiar ridurile de vârstă sunt eliminate, conturul feței este corectat, umflarea este eliminată etc. Liftingul cu laser la Chișinău se realizează numai în clinicile de cosmetologie.

Liftingul cu laser: esența tehnicii

În timpul acestei proceduri, echipamentele speciale acționează atât asupra straturilor superioare, cât și a celor profunde ale pielii. Expunerea superficială laserului reduce din probleme specifice. precum cicatricile, semnele de acnee, ridurile și unele defecte ale pielii. În același timp, stimulează procesele adânci, cum ar fi producția de acid hialuronic și colagen. De aceea are loc întinerirea pielii – expunerea la laser accelerează regenerarea. Datorită lansării acestor procese, sunt rezolvate și alte probleme – porii îngustați sunt aduși la o stare normală, tonul pielii se înviorează și aceasta capătă un aspect sănătos uniform.

Lifting cu laser

Lifting cu laser în “Laboratorul Frumuseții”:

Întrebări frecvente

Cum este realizat liftingul cu laser la Chișinău...

Întinerirea pielii cu laser este o procedură destul de complicată, chiar dacă ține de categoria tehnicilor non-chirurgicale. În „Laboratorul Frumuseții” liftingul este realizat de specialiști calificați, cu experiență suficientă pentru a face față celor mai neordinare situații. Înainte de procedura propriu-zisă, medicul va examina pacientul, pentru a identifica nu doar zonele cu probleme, dar și posibile contraindicații, inclusiv bolile tiroidiene, diabetul zaharat, epilepsia, prezența focarelor de inflamație etc.
Liftingul cu laser se realizează în mai multe etape. În primul rând, este operată curățarea profundă a pielii pentru a atinge susceptibilitatea maximă. Apoi se aplică pe piele un gel cremă, pentru a obține efectul răcirii. Numai după aceea, este acționat un dispozitiv special, din dotarea clinicii noastre, a cărui utilizare exclude efectele secundare. Datorită acțiunii fasciculului laser, se formează microtraume ale pielii, organismul procedează la vindecarea lor, acest lucru stimulează înnoirea celulelor și anume astfel este realizat procesul întineririi.

Caracteristici ale perioadei de reabilitare...

Liftingul cu laser oricum este o intervenție destul de serioasă. De aceeea, timp de câteva ore după procedură, poate apărea un edem, dar umflarea va trece de la sine, nu trebuie făcut nimic cu ea. Cu toate acestea, în perioada de reabilitare, care poate dura de la 10 la 20 de zile (totul depinde de complexitatea procedurii, medicul nostru poate numi o perioadă mai concretă), se impune atenție maximă. În acest răstimp, nu puteți merge la baie sau la saună, este necesar să nu vă aflați mult timp la soare, deoarece expunerea la temperaturi ridicate și radiații ultraviolete poate deteriora foarte mult pielea. De asemenea, trebuie să aplicați creme sau geluri speciale. pe care medicul le va prescrie după procedură, pentru a accelera procesele de regenerare.

Galerie

Lifting cu laser în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!