Înfășurarea la rece

Categorii: Pentru corpul

Înfășurarea la rece

este o procedură nedureroasă, dar în același timp destul de complicată, care permite nu doar să eliminăm excesul depunerilor de grăsime, dar și să rezolvăm mai multe sarcini suplimentare.

Înfășurarea la rece în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Înfășurarea este o procedură nedureroasă, dar în același timp destul de complicată, care permite nu doar să eliminăm excesul depunerilor de grăsime, dar și să rezolvăm mai multe sarcini suplimentare. Învelirea la rece în Chișinău este oferită de mai multe spa-uri. Dar pentru a obține efecte maximale, se impune efectuarea procedurii nu în salon, ci în clinică, deoarece există mai multe nuanțe în acest sens.

Învelirea la rece la Chișinău: informații de bază

Dacă înfășurarea fierbinte dilatează porii și ajută la îndepărtarea excesului depunerilor de grăsime, atunci procedura respectivă la rece îngustează vasele sanguine și porii. De notat în acest sens că, procedura acționează puternic asupra vaselor de sânge, dar altfel, decât în cazul înfășurării la cald. Dacă acesta din urmă este contraindicată în cazul expansiunii varicoase, atunci procedura la rece, dimpotrivă, ajută la combaterea varicosei. Ea elimină plasa venoasă reliefată. Însă, o asemenea înfășurare trebuie efectuată exclusiv sub supravegherea unui medic și numai după consultarea prealabilă cu acesta.
Pentru efectuarea acestei proceduri sunt utilizate diverse baze. Laboratorul înfrumuseții din Chișinău oferă clienților săi numai produse de cea mai înaltă calitate pe bază de alge marine, minerale, argilă, extracte de plante și uleiuri esențiale. Chiar și apa pentru astfel de proceduri este una deosebită, de obicei, este apa minerală, puțin răcită în prealabil.
Anume datorită acestui fapt, pe piele este obținut un fel de efect de seră – datorită diferenței de temperatură a corpului și a mediului și fără încălzire suplimentară, ceea ce ar dăuna vaselor. În același timp, substanțele conținute în agenții de înfășurare ajută la tonifierea pielii, accelerează procesele metabolice și anihilează edemul.

Înfășurarea la rece

Înfășurarea la rece în “Laboratorul Frumuseții”:

Întrebări frecvente

Laboratorul Frumuseții la Chișinău: cum realizăm corect învelirea la rece?

Procedura începe cu pregătirea pielii – acasă o procedură maximal efecientă este pur și simplu imposibilă. Recurgem la peelingul pielii, astfel încât pielea absoarbe mai bine ingredientele active. Înainte de curățare, facem un masaj suplimentar pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Abia după pregătirea pielii, putem aplica produsul corespunzător și ne înfășurăm cu un bandaj elastic. În genere, procedura propriu-zisă durează aproximativ o jumătate de oră, cu excepția timpului de pregătire – în acest timp vă puteți relaxa puțin. Nu vă așteptați la efecte cardinale din prima experiență. Sunt necesare mai multe sesiuni, când vor apărea primele indicii ale unei noi stări a organismului. În acest mod, efectuăm 10-15 sesiuni. Procedura se poate face o dată în două zile, deci, de trei ori pe săptămână. Între cursuri, se impune o pauză, cam de o lună și jumătate.

Contraindicații...

Contraindicații pentru această procedură sunt bolile renale cronice, menstruația, bolile inflamatorii ale organelor pelvine, patologiile ginecologice precum fibroamele uterine și endometrioza, cistita. De asemenea, învelirea la rece nu este practicată în timpul sarcinii. În prealabil, medicul trebuie să se asigure că formulările utilizate nu provoacă o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, se recurge la testări pe o porțiune mică a pielii.

Galerie

Înfășurarea la rece în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!