Îndepărtarea leziunilor pielii

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Îndepărtarea leziunilor pielii

se realizează la Chișinău prin diferite metode. Eliminarea cu laser este considerată cea mai eficientă opțiune.

Îndepărtarea leziunilor pielii în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Negii și papilomele pot cauza mult disconfort. Nu este vorba despre aspectul neestetic, foarte des aceste formațiuni apar în locuri în care se rănesc ușor, ceea ce se poate solda cu infecție și poate provoca durere. Îndepărtarea negilor și papilomelor se realizează la Chișinău prin diferite metode. Eliminarea cu laser este considerată cea mai eficientă opțiune, deoarece în acest caz sunt obținute cele mai bune rezultate cu minimizarea semnificativă a riscurilor.

Îndepărtarea negilor și papilomelor în Chișinău: esența procedurii

În condiții moderne, îndepărtarea non-chirurgicală a negilor și papilomelor poate fi efectuată, de asemenea, cu azot lichid sau cu metoda radiofrecvențelor. Însă acestea nu garantează pătrunderea până la adâncimea dorită și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru fiecare neoplasm. Deși, în general, sunt destul de sigure și au propriile avantaje. În același timp, doar îndepărtarea verucilor cu laser este considerată ca fiind o metodă universală care vă permite să obțineți rezultate optime. Cu această procedură, toate straturile neoplasmului sunt îndepărtate unul câte unul, folosind fasciculul laser. Deși expunerea la razele laser nu provoacă întotdeauna durere, pacientului i se oferă anestezie, deoarece papilomele se formează adesea pe zonele mai sensibile ale pielii.

Concomitent, fasciculul laser acționează numai asupra zonelor problematice, fără a afecta țesutul sănătos. Noile tehnologii permit reglarea diametrului fasciculului, cu o înaltă precizie.

Toate acestea se fac cu aplicarea unor echipamente speciale și numai în condițiile de clinică, deoarece este vorba despre o procedură destul de complicată, necesitând un specialist cu înaltă calificare care să-și asume responsabilitățile.

Îndepărtarea leziunilor pielii

Îndepărtarea leziunilor pielii la Chișinău

Întrebări frecvente

Cum se elimină negi și papiloame la Chișinău?

Pacientul are doar o singură misiune: să apeleze la serviciile Laboratorului Frumuseții și să facă o programare. Pentru început – la un medic care va examina neoplasmul și, dacă este necesar, va insista asupra unor examene suplimentare, precum și va identifica posibile contraindicații (acestea pot fi boli cronice, diabeta zaharată, procese inflamatorii, oncologia).

Eliminarea verucilor cu laser este o procedură care durează literalmente 3-5 minute, nu mai mult. Folosind această metodă, tumorile pot fi îndepărtate nu doar pe față, dar și pe alte părți ale corpului, chiar și pe mucoase. Această procedură exclude sângerarea, respectiv, riscul infecției în zona cu probleme. În plus, laserul nu provoacă complicații și nu lasă cicatrici și alte urme neestetice, proprii operației pe piele, ca de exemplu, după acționarea pielii cu azot lichid.

După îndepărtarea cu laser...

După îndepărtarea cu laser, rămâne doar o mică adâncitură, care dispare complet în doar două săptămâni, deoarece după această procedură pielea se restabilește foarte repede. Având în vedere că laserul prelucrează neoplasmul în adâncime, ulterior este exclusă apariția unui nou papilom sau verucă în acest loc.

După această procedură, trebuie să mai cruțați pielea timp de 5-10 zile. Nu puteți folosi scrub, nu este bine să faceți peeling, să cauterizați locul de expunere cu alcool sau iod. De asemenea, este inadmisibil să vă expuneți mult timp razelor de soare, să vizitați solariul, să faceți baie sau să vă relaxați la saună, unde pielea este expusă unor puternice efecte de temperatură.

Galerie

Îndepărtarea leziunilor pielii în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!