Eliminarea cu laser a vaselor sangvine

Categorii: Pentru fața / Pentru corpul

Eliminarea cu laser a vaselor sangvine

este mult mai eficientă decât crioterapia sau electrocoagularea, în care neoplasmele vasculare sunt cauterizate cu azot lichid sau respectiv cu curent electric.

Eliminarea cu laser a vaselor sangvine în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Apariția hemangioamelor, „steluțelor vasculare” și a altor neoplasme benigne este practic inofensivă, dar poate provoca disconfort din cauza unui aspect neestetic. Situația este agravată de faptul că pielea de pe față este subțire, sensibilă și nu toate metodele de tratament sunt potrivite pentru aceasta. Eliminarea cu laser a venelor și vaselor de sânge în Chișinău este o modalitate excelentă de ieșire din situație. Această metodă a apărut relativ recent, dar a devenit rapid populară, deoarece este mult mai eficientă decât crioterapia sau electrocoagularea, în care neoplasmele vasculare sunt cauterizate cu azot lichid sau respectiv cu curent electric.

Esența metodei

Expunerea la laser se realizează folosind dispozitive speciale. Ele sunt utilizate cu anumite caracteristici, adică cu o lungime de undă programată. Acest fascicul pătrunde sub piele până la vasele de sânge. Eritrocitele din sânge îi absorb lumina. În același timp, ele se încălzesc și se lipesc împreună. Acest lucru blochează fluxul de sânge în capilare și, după un timp, aceste mici vase mor fără a dăuna sistemului circulator în ansamblu. Iar pielea capătă în același timp o culoare uniformă, fără întunecare și roșeață.

În același timp, procedura de eliminare cu laser se efectuează fără durere, după aceasta nu rămân semne și cicatrici. Și ce este mai important – ea nu durează mult timp, iar efectul acesteia se manifestă destul de repede.

Lista contraindicațiilor în acest caz este standard. Procedura nu se efectuează în prezența rănilor deschise pe piele, în procesele și infecțiile acute și inflamatorii, în bolile caracterizate prin dereglări în coagularea sângelui, atunci când se utilizează preparate fotosensibilizatoare etc.

Eliminarea cu laser a vaselor sangvine

Îndepărtarea vaselor faciale în Chișinău:

Particularități ale procedurii. Întrebări frecvente

îndepărtarea vaselor faciale în Chișinău...

Deși aceasta este o intervenție foarte blândă, îndepărtarea vaselor faciale în Chișinău necesită o abordare foarte serioasă. De aceea, cu două săptămâni înainte de o astfel de procedură, trebuie să începeți pregătirea pentru aceasta. În această perioadă, nu puteți frecventa solarul, nu este recomandat să faceți peeling chimic. În plus, procedura nu poate fi efectuată dacă pacientul a luat antibiotice din seria tetraciclinei.

Înainte de procedură...

În ”Laboratorul frumuseții” înainte de procedură, este necesar să consultați un specialist. Aceasta vă va ajuta să determinați durata cursului terapiei, să identificați contraindicații posibile, dacă este necesar, puteți fi trimis pentru o examinare suplimentară. Această din urmă opțiune este relevantă de obicei pentru acele cazuri în care „steluțele vasculare” apar prea des, în ciuda măsurilor luate. În astfel de situații, trebuie să stabiliți cauza apariției lor și să o eliminați.

Mai detailiat despre procedura...

În ciuda faptului că această procedură este efectuată maximal de atent, imediat după ea, pielea se poate înroși. Nu este nimic în neregulă, în câteva zile totul va dispărea de la sine. Uneori, pe suprafața pielii se pot forma cruste ca pe răni. Nu trebuie să fie atinse, acesta este un indicator că pielea se vindecă și se restabilește, într-o săptămână ele singure vor cădea.

Galerie

Eliminarea cu laser a vaselor sangvine în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!