Cum scăpăm de hiperhidroză

Categorii: Pentru corpul

Cum scăpăm de hiperhidroză

tratamentul hiperhidrozei în Moldova se realizează în clinici cosmetologice.

Cum scăpăm de hiperhidroză în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Hiperhidroza, adică transpirația excesivă, este cel puțin un fenomen neplăcut și nu prea estetic. Din fericire, astăzi există metode destul de eficiente de combatere a acestei manifestări a organimului. Tratamentul hiperhidrozei în Moldova se realizează în clinici cosmetologice. Una dintre cele mai reprezentative este bune este Beauty Lab. Aici, pacientul este mai întâi supus unei examinări amănunțite și abia după aceasta specialiștii procedează la soluționarea problemei.

Alte cazuri

În unele cazuri, hiperhidroza poate fi legată de inflamația glandelor sudoripare. Însă foarte des, cauzele acestui fenomen neplăcutțin de chestiuni mai prozaice – stresul permanent, sarcini fizice și psihoemoționale etc. În timpul primei consultații specialistul nostru va proceda la examinare, pentru a stabili cauzele transpirației excesive și posibile contraindicații pentru desfășurarea procedurii care este dispusă în majoritatea cazurilor.

Cauzele hiperhidrozei și contracararea transpirației

Există multe cauze care fac ca o persoană să se confrunte cu transpirația excesivă. De exemplu:

  • Dacă, pe lângă transpirația abundentă, cineva mai are accese de foame (în special noaptea) și de sete, hiperhidroza poate fi un simptom al diabetului. Deci, mai întâi trebuie să trecem testele de zahăr.
  • În cazurile în care, pe lângă transpirație, pacientul se confruntă cu insomnia, periodic suferă de greață și dureri acute în partea stângă a pieptului, acesta poate fi indiciu al unei boli cardiovasculare. Oricum, cel puțin trebuie făcută o ECG.
  • Transpirația excesivă, însoțită de oscilații ale tensiunii arteriale și senzația de crampă în piept: problema poate fi distonia vegetativ-vasculară.
  • La femei, hiperhidroza poate fi condiționată de bufeuri în timpul menopauzei, când apar ba senzații de căldură, ba de frig. În astfel de cazuri, unica modalitate de a scăpa de problemă este terapia cu hormoni.

Cum scăpăm de hiperhidroză

Informație suplimentară

Întrebări frecvente

Combaterea transpirației: diverse metode...

În clinică, există mai multe metode de combatere a problemei. De exemplu, transpirația poate fi combătută folosind efectele fizioterapeutice ale curenților electrici. Deși efectul terapiei respective durează doar 2-3 luni, uneori acest lucru este suficient – de exemplu, dacă hiperhidroza este cauzată pur și simplu de arșița verii.
Pot anihila complet transpirația injecțiile cu toxină botulinică. Ele, de asemenea, au un efect temporar, însă, ceva mai lung – durează aproximativ șase luni, după care procedura trebuie repetată. În acest caz, medicamentul, deși teoretic este o toxină, blochează pur și simplu emanarea acetilcolinei. Anume această acetilcolină este substanța ce transmite un impuls de la nerv spre glanda transpirativă. Deci, eliberarea fluidului este redusă semnificativ.

În cazuri grave...

În cazuri grave, pacienților li se prescrie așa-numitul chiuretaj, care constă în îndepărtarea glandelor sudoripare. Astăzi, medicina estetică folosește un chiuretaj cu laser modern și minim traumatic, în care radiațiile speciale distrug glandele sudoripare, dar totuși lasă cicatrici postoperatorii, astfel încât acestea sunt prescrise doar ca ultimă soluție.
În cele mai dese situații, se utilizează toxina botulinică. Scăparea de hiperhidroză la Chișinău o oferă la Chișinău multe clinici. Dar numai noi am acordat atâta atenție diagnosticului și stabilirii gradului de hiperhidroză. Acest lucru le permite specialiștilor noștri să aleagă tratamentul optim în fiecare caz în parte.

Galerie

Cum scăpăm de hiperhidroză în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!