Criolipoliza

Categorii: Pentru corpul

Criolipoliza

este una dintre cele mai eficiente și securizate proceduri, menite să înlăture depunerile de grăsimi locale.

Criolipoliza în
„Laboratorul frumuseții”

Descriere

Criolipoliza – este una dintre cele mai eficiente și securizate proceduri, menite să înlăture depunerile de grăsimi locale. Așa cum rezultă din denumirea propriu-zisă, zonele problematice sunt acționate cu un dispozitiv special generator de temperaturi joase. Procesul arderii grăsimii începe practic imediat după ce dispozitivul este conectat la rețeaua electrică. El nu produce senzații neplăcute. La temperaturi joase, celulele de grăsime încep să se distrugă și acest proces durează încă două luni după efectuarea criolipolizei. În acest termen stratul de grăsime descrește cel puțin cu 15% (unele exemple practice demonstrează indici în jur de 20%).

Criolipoliza pentru slăbire: date generale

Criolipoliza constă în plasarea cutei de grăsime între aplicatorii speciali ai dispozitivului, după care începe răcirea treptată a acesteia până la – 10°С. Această procedură necesită în jur de două ore. La o asemenea răcire treptată a celulelor de grăsime (adipocite) lipidele încep să se cristalizeze și treptat aceasta distruge membrana celulelor. În principiu, aceasta puțin diferă de moartea firească a celulelor, deci, organismul nu este supus stresului. El elimină celulele moarte, iar stratul de grăsime descrește – anume astfel obținem corectarea siluetei. Această corectare este operată doar la porțiunile problematice ale corpului. Spre exemplu, slăbirea în urma dietei presupune toate părțile corpului, drept care și pieptul descrește, pe când criolipoliza permite conservarea acestuia.

Criolipoliza

Criolipoliza la Chișinău:

Unde și cum este practicată. Întrebări frecvente

Criolipoliza la Chișinău...

Criolipoliza la Chișinău – este o procedură relativ nouă. Deși cercetările în domeniu au început încă în anii 1960, doar în 2008 acționarea cu temperaturi joase a fost aplicată cu scopul slăbirii. Nu este de mirare, că unii nici nu știu care este esența acestui procedeu.

Unde și cum este practicată...

”Laboratorul frumuseții” vă propune serviciul, bazat pe aplicarea procedurii de criolipoliză. Pacientul urmează un examen la medicul de specialitate. Criolipoliza pentru slăbire este administrată în cazul cutelor cu grosimea de 6 cm, care nu pot fi înlăturate prin alte metode. Însă, concomitent, procedura contribuie atât la reducerea volumetrică a corpului, cât și ameliorează starea pielii. La fel, specialistul identifică o serie de contraindicații, printre care:

  • gradul sporit de obezitate;
  • prezența alergiilor la rece (urticarie);
  • leziuni pe piele și prezența cicatricilor în zona de expunere;
  • boli infecțioase ale pielii;
  • dermatite de diferite tipuri, eczeme;
  • sarcina.

În procesul examinării, medicul schițează la fel zonele în care va interveni și potrivește duzele corespunzătoare ale dispozitivului. În Laboratorul Frumuseții procedura se efectuează cu ajutorul echipamentului tehnic modern, utilizarea căruia nu produce efectiv senzații neplăcute – nu mai mult, decât cel mai obușnuit frig. Numărul de sesiuni este stabilit de doctor în mod individual (în mod normal, nu mai puțin de trei proceduri). Pacientul poate stabili orele de program la propria discreție.

Galerie

Criolipoliza în „Laboratorul frumuseții”

Înscrierea

Pentru a înscrie la procedura respectivă vă puteți contacta pe noi prin telefon sau prin forma online

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!