Blefaroplastia în Moldova

Pielea fragedă și subțire din jurul ochilor, înainte de alte zone suferă de efectele timpului și de factorii adverși ai mediului, iar blefaroplastia este o operație cosmetică care poate corecta situația.

Folosind blefaroplastia, puteți scăpa de astfel de lucruri neplăcute precum ridurile faciale (cunoscutele „laba gâștei”), „pungile”, colțurile înclinate ale ochilor.

Înlătură și alte semne ale îmbătrânirii timpurii. Aceasta are și alte efecte benefice. De exemplu, vederea laterală sau periferică poate fi afectată din cauza excesului de piele. Blefaroplastia previne aceste tulburări.

Această operație este realizată prin diferite metode. În present o popularitate special a câștigat tehnica de operare „ochi de vulpe”.

Cum se obțin ”ochii de vulpe”

Esența operației constă în faptul, că creează un aspect „prădător” în rezultatul modelării pielii pleoapelor. Există mai multe modalități de a face acest lucru.

Metoda cosmetologică

Modelarea formei colțurilor ochilor și sprâncenelor se realizează fără intervenții chirurgicale. Pentru aceasta, se folosesc fire speciale, care sunt injectate sub piele cu leziuni minime, apoi fixate deasupra periostului. Esența intervenției este aceeași cu cea a liftingului cu fir convențional. Perioada de recuperare durează doar câteva zile, timp în care va trebui să vă plimbați cu un bandaj.

Tehnica are și propriile efecte secundare. Practic, este vorba de o inflamație ușoară, pot rămâne vânîtăi, dar acestea trec rapid. Uneori apare o reacție alergică. Dar, deoarece o astfel de procedură nu implică o intervenție chirurgicală radicală, este populară. Mai mult, vă permite să obțineți un efect rapid – și foarte vizibil. În funcție de starea pielii pacientului, acest rezultat poate dura până la un an.

Introducerea preparatelor pe bază de toxină botulinică

Această metodă implică injectarea preparatelor cu toxină botulinică. Dar eficacitatea ei depinde direct de modul în care mușchii faciali sunt localizați pe frunte. Toxina botulinică nu acționează asupra pielii, ci asupra mușchilor superficiali, relaxându-i. Acest lucru vă permite să ridicați sprâncenele și colțurile ochilor. Dar aceasta nu este o adevărată întindere, ci mai degrabă o iluzie.

Efectul procedurii durează șase luni. Și, deși nu este traumatic, are propriile contraindicații, ca orice altă procedură de injecție. De asemenea, introducerea toxinei botulinice poate duce în rare cazuri la asimetrie (dar această posibilitate nu poate fi exclusă complet).

Contraindicații și recomandări

Toate tipurile de blefaroplastie se pot face numai dacă pacientul are deja 18 ani. Acest lucru se datorează nu atât consecințelor legale, cât și caracteristicilor fiziologice. La o vârstă fragedă, structurile osoase nu s-au format încă pe deplin și orice intervenție poate avea consecințe negative.

Înainte de a decide asupra unei operații, trebuie să consultați și un medic la clinica ”Laboratorul frumuseții” . Specialistul vă poate sugera opțiuni alternative

Înainte de a decide cu privire la blefaroplastie, trebuie să evaluați toate riscurile, să cântăriți avantajele și dezavantajele operației. Chiar și intervenția non-chirurgicală este o problemă serioasă și este necesar să o desfășurăm atunci când există dovezi în acest sens, și nu doar de dragul unei tendințe de modă.

Contactați-ne

Telefon:
(+373) 22 260-500,
(+373) 69 101-793
Adresa:
str. Tighina 49/3, etajul 2,
Chișinau, Moldova
E-mail:
info@labf.md

Orele de lucru

Noi vom fi bucuroși
de vizitul Dvs.:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00,
Sîmbata: 9:00 – 14:00

„Laboratorul frumuseții”

Noi vom face totul
că să vă păstrați
tinerețea!